Referencer

 

Tag ikke bare vores ord for det når vi siger vores løsninger gør en forskel, dette er hvad vores kunder mener

Jens Mølvig, Overlæge dr.med. Region Hovedstaden: Frederiksberg Hospital

CSO/DiabetesRASK kan let og smidigt bruges både til den omfangsrige konsultation hos flere behandlere og til det meget korte besøg, inkl. telefonkonsultation, hos en enkelt diabetesbehandler.

Det skyldes bl.a. at systemet giver mulighed for en hurtig og logisk dataregistrering. Derudover er der i skærmbilleder med mange felter installeret en "rask" funktion. Når denne aktiveres forududfyldes alle felter i skærmbilledet svarende til den raske tilstand, hvorefter behandleren kun skal registrere de positive fund (sygdomstegn)– det nedsætter tastearbejdet. 

Henrik Lasota Gregersen, Chefkonsulent, Regional IT - Region Syddanmark

Vi har på Sygehus Lillebælt haft CSO/AK systemet siden 2003, hvor vores samarbejde med IntraMed startede og siden 2007 CSO/Diabetes. I alle de år har brugerne været yderst tilfredse og glade for systemet, og IT-driftsmæssigt er der udelukkende positivt at sige om produktet. Der har aldrig været større nedbrud, og systemet har performet til brugernes tilfredshed lige siden implementeringen.

Sjældent har jeg set så stabilt et system! Ved hardware refresh har samarbejdet med leverandøren været upåklageligt; IntraMed´s medarbejdere er teknisk dygtige, og har en super forståelse for klinikkens behov i forhold til nedetid udenfor normal arbejdstid. De følger naturligvis vores ITIL change-proces, og har altid en fin fallback plan i skuffen ved systemopdateringer – men pga. deres kompetencer har planen aldrig været i brug.

Jeg kan kun anbefale denne leverandør til andre.
 
Peder Jacobsen, Patient.
- I begyndelsen rendte jeg på hospitalet hver uge for at få taget blodprøver, og det var besværligt. Så lærte jeg selv at tage prøver og måle tallene, og nu også at taste det ind direkte på computeren, fortæller han.


- Det er godt selv at kunne følge med, og jeg ved også, at hvis der er det mindste, jeg er i tvivl om, så kan jeg ringe til ambulatoriet og få svar, så det er rigtigt godt.

Select language

Friday the 17th of August, 2018.