Bestyrelse

 

bentaageBent Aage Petersen, Bestyrelsesformand 
Bent Aage Petersen er arbejdende bestyrelsesmedlem i en række virksomheder gennem sit firma HBPB Invest. Bent Aage Petersens ekspertise ligger inden for forretningsudvikling og M&A. Bent Aage Petersen er dels fabrikant og dels arbejdende bestyrelsesmedlem og han har en ejerandel i en del virksomheder.

 

mustadChristian Mustad, Bestyrelsesmedlem 
Christian Mustad er nordmand og bosat i Schweiz. Christian Mustad taler 6 sprog og har en ingeniøruddannelse fra ETH, Zürich og en MBA fra Insead. Han er medlem af bestyrelsen for Mustad International Group – der er virksomme indenfor hestesko og søm, papirselskaber, maskiner til papirfremstilling, fastgøringsmidler og genbrug af spildolie.

 

larsbrammerLars H. Brammer, Bestyrelsesmedlem 
Lars H. Brammer er adm. direktør i JMI Invest A/S. Lars er uddannet HD i Regnskabsvæsen og Økonomistyring og har en fortid som revisor samt flere stillinger som økonomichef i både handels- og IT-virksomheder. Siden 2004 har Lars arbejdet med køb og salg af IT-virksomheder og har deltaget aktivt i driften og udviklingen af porteføljevirksomhederne i JMI Invest A/S.

Select language

Thursday the 21st of June, 2018.